KLANTERVARINGEN

“Ik moest wel even een drempel over, het is niet niets om te moeten bekennen dat je er regelmatig niet uitkomt met je

kind of stiefkinderen. Toen ik steeds meer merkte dat mijn gemoedstoestand invloed had op mijn (stief)kinderen heb ik

een afspraak gemaakt. Ik ben nu meer ontspannen en durf aan de kinderen te vertellen wat er in mij gebeurd,

bijvoorbeeld dat ik moe of boos ben. Daardoor ben ik meer benaderbaar en minder vaak boos. Door het beter contact met

mijn gevoel ervaar ik meer rust,zelfvertrouwen en mag ik er meer zijn in al zijn facetten. Heel wat anders dan de

insta waardige kant die we zo graag laten zien. Ik heb een methode geleerd die de rest van mijn leven helpt bij het

oplossen van lastige situaties in mijn gezin en daarbuiten. Wat ik meer en meer in onze sessies waardeer is de mate waarin jij op jouw eigen gevoel vertrouwd ten opzichte van mij en mij daardoor precies aanreikt wat nodig is.”

Karin Kasius

"Tijdens de Skype-doorbraaksessie, gaf Ineke op een gestructureerde, duidelijke wijze uitleg over PRI. Bij het bespreken van een voorbeeld uit mijn dagelijks leven, stelt ze heel duidelijke vragen, waardoor je aan het denken wordt gezet over je eigen handelen en gevoelens en kan je die beter scheiden van de situatie zelf. De combinatie van de uitleg van PRI en het bespreken van het praktische voorbeeld, geeft genoeg stof om over na te denken en zorgde er bij mij voor dat ik gelijk al met meer compassie naar de situatie kon kijken."
Marleen
" Ik heb Ineke gebeld omdat ik niet kon omgaan met conflicten en het erg moeilijk vond om grenzen aan te geven. Door de gesprekken kwam ik erachter dat het niet ging om een gebrek aan assertiviteit. Regelmatig had ik het gevoel mijzelf kwijt te zijn. Hierdoor wist ik niet hoe ik moest handelen. Klapte ik vaak dicht en deed ik niets. Nu weet ik waar dit gedrag mee te maken heeft en welke pijnlijke ervaringen zij afdekken. Inmiddels hebben we de gesprekken afgesloten en weet ik wanneer ik weer het gevoel heb mijzelf te verliezen wat ik kan doen om toch vanuit mijn eigen grenzen en gevoel te handelen"
Jessica
" Wij hebben hartstikke veel aan de coaching gehad. Onze relatie is zo enorm verbetert. Ik ga nog wel eens de fout in maar wij weten nu hoe het zit. Als ik nu onredelijk ben weet ik wat er bij mij speelt en leg ik de schuld niet meer bij mijn kinderen neer. Het heeft de relatie met mijn kinderen gered. Ik gun het iedereen. "
Corrie

Een aanbeveling

Betrouwbaarheid en integriteit zijn eigenschappen die Ineke sieren. Ik ken Ineke goed, we hebben een aantal jaren intensief en plezierig samenwerkt rondom gezinnen. Wat ik heel mooi vind bij Ineke is dat ze zuiver kan luisteren. Dit doet ze op haar eigen unieke manier. Ze hoort echt de kinderen, ziet waar het knelt en wat haar ze deskundig maakt is dat ze oordeel vrij (soms lastige onderwerpen) bespreekbaar kan maken. Dat maakt dat ze veiligheid en openheid creëert waar ruimte is voor verbinding en ontwikkeling. Annalise Zweegman Sociaal team Gouda/ASVZ

Sluit Menu