KLANTERVARINGEN

"Het lukt mij steeds beter om met geduld naar mijn kinderen te kijken. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen. Ik ben door mijn kind met mijn neus op de feiten gedrukt. Ook ben ik anders naar mijzelf en mijn kind gaan kijken. Het contact tussen ons is beter. Ik ervaar haar anders waardoor zowel zij als ik verrassende veranderingen in gedrag en emotie hebben. Ik zou het iedereen aanraden. Het werkt echt."
Corinne
"Tijdens de Skype-doorbraaksessie, gaf Ineke op een gestructureerde, duidelijke wijze uitleg over PRI. Bij het bespreken van een voorbeeld uit mijn dagelijks leven, stelt ze heel duidelijke vragen, waardoor je aan het denken wordt gezet over je eigen handelen en gevoelens en kan je die beter scheiden van de situatie zelf. De combinatie van de uitleg van PRI en het bespreken van het praktische voorbeeld, geeft genoeg stof om over na te denken en zorgde er bij mij voor dat ik gelijk al met meer compassie naar de situatie kon kijken."
Marleen
" Ik heb Ineke gebeld omdat ik niet kon omgaan met conflicten en het erg moeilijk vond om grenzen aan te geven. Door de gesprekken kwam ik erachter dat het niet ging om een gebrek aan assertiviteit. Regelmatig had ik het gevoel mijzelf kwijt te zijn. Hierdoor wist ik niet hoe ik moest handelen. Klapte ik vaak dicht en deed ik niets. Nu weet ik waar dit gedrag mee te maken heeft en welke pijnlijke ervaringen zij afdekken. Inmiddels hebben we de gesprekken afgesloten en weet ik wanneer ik weer het gevoel heb mijzelf te verliezen wat ik kan doen om toch vanuit mijn eigen grenzen en gevoel te handelen"
Jessica
" Wij hebben hartstikke veel aan de coaching gehad. Onze relatie is zo enorm verbetert. Ik ga nog wel eens de fout in maar wij weten nu hoe het zit. Als ik nu onredelijk ben weet ik wat er bij mij speelt en leg ik de schuld niet meer bij mijn kinderen neer. Het heeft de relatie met mijn kinderen gered. Ik gun het iedereen. "
Corrie
Sluit Menu