Aanbod en werkwijze

Lees hieronder hoe je steeds evenwichtiger wordt en je kind een goede start kunt geven. 

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op.

individuele coaching

Ontdek dat de relatie tussen jou en je kind verbetert, door te ervaren wat er in jouzelf gebeurt. 

Ben jij een moeder die zich voorgenomen had het beter te doen? Beter dan die moeders die je tegen hun kinderen ziet schreeuwen? Moeders die geen aandacht hebben, hun kinderen geen grenzen geven? 

En merk je nu dat het regelmatig niet goed voelt? Je wilt niet schreeuwen maar doet het toch? Je gaat naar bed met een schuldgevoel en het voornemen het de volgende dag beter te doen. Waarom lukt het je niet? 

Ik wil je laten zien hoe je dit kunt bereiken. Voel je weer een goede moeder. Dat lukt met de praktische informatie die ik voor je heb. En met concrete PRI tools die je dagelijks in lastige situaties kunt toepassen.

Zet vandaag de eerste stap naar een harmonieus gezin. Meld je aan voor de gratis inzichtsessie zodat je zelf steeds evenwichtiger wordt, maar vooral ook je Kinderen een goede start kunt geven. En nee dat gaat niet vanzelf.  Onze patronen, overtuigingen en emoties zijn hardnekkig. Waarschijnlijk heb je al heel wat gelezen en geleerd over het beter omgaan met jezelf en je kind. En heb je het gevoel dat uiteindelijk de problemen altijd weer terugkomen. Dat herken ik . Maar door nu bij de diepere oorzaak uit te komen ontdek je een uitweg die blijvend kan zorgen voor een leven zoals je dat wilt. Een leven met minder ballast voor jezelf en je kind.

Ik begeleid je graag op deze weg.

Individuele coaching via Skype

Individuele coaching bij mij thuis

wANDELCOACHING

Ontdek hoe je in de natuur antwoorden krijgt op jouw vragen.

In de natuur kan je op een speelse en ontspannen manier rust, inspiratie, ruimte en energie ervaren. Onverwachte invalshoeken ontdekken voor de situatie waarin jij stagneert. Intuïtief en als vanzelf ervaar je wat voor jou op dit moment helpend is.

Mijn praktijk zit op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied de Reeuwijkse plassen. Ik neem jou graag mee op deze ontdekkingstocht door de natuur. De wandeling kan individueel maar ook in een groep plaatsvinden.

Groepswandeling: Ideaal als jij met je vriendinnen, familie, collega’s wilt ontspannen, plezier wilt hebben en verrast wilt worden door inzichten waarmee je in je dagelijkse leven verder kunt.

lezingen

Ontdek wat het gedrag van je kind betekent zonder dat je iets aan je kind hoeft te veranderen.

Boze buien, niet zindelijk worden, slecht slapen, slecht eten, ongehoorzaamheid, gepest worden, faalangst,  onverklaarbare buikpijn:  allemaal zorgen maar ook signalen dat er iets niet lekker loopt met je kind.

Je piekert je suf… Je ligt er misschien wel wakker van…  Als je je kind wilt helpen, en het lukt maar niet om de juiste sleutel te vinden … dan is deze lezing een goed idee. Ik vertel je hoe je het gedrag van je kind kan vertalen zodat jij ervaart wat in de situatie met je kind echt helpend is.

Via deze website en mijn Facebook-pagina houd ik je op de hoogte van de data waarop ik een lezing geef. Je kunt mij ook voor een lezing op locatie vragen.

Sluit Menu