Als we iets in het kind willen veranderen,moeten we het eerst onderzoeken en kijken

of het niet iets is wat beter in onszelf kan worden veranderd.’


Carl Gustav Jung

Aanbod en werkwijze

Als je vastloopt in de opvoeding en tips en trucs niet meer werken dan help ik je om je eigen aandeel in het gedrag van je kind te zien en zo de problemen blijvend op te lossen.Je zult zien dat achter het storende gedrag van je kind een behoefte zit die jij gaat zien. Jij en je kind komen meer in balans.

Individuele coaching

Je voelt de opluchting, er is een weg uit de vervelende gevoelens die je al zo lang met je meedraagt.

Waar je eerst met schuldgevoel rondliep weet je nu wat je wilt.

Je volgt je eigen kompas, stelt grenzen en voelt je energie toenemen.

 

Je merkt dat je jezelf en je kind steeds beter begrijpt. De liefde stroomt weer. 

Hier heb je altijd naar verlangd.

 

Ben jij een moeder die zich voorgenomen had het beter te doen? Beter dan die moeders die je tegen hun kinderen ziet schreeuwen? Moeders die geen aandacht hebben, hun kinderen geen grenzen geven? 

En merk je nu dat het regelmatig niet goed voelt? Je wilt niet schreeuwen maar doet het toch? Je gaat naar bed met een schuldgevoel en het voornemen het de volgende dag beter te doen. 

 

Waarom lukt het je niet? 

Ik wil je laten zien hoe je dit kunt bereiken. Voel je weer een goede moeder. Dat lukt met de praktische informatie die ik voor je heb. En met concrete tools die je dagelijks in lastige situaties kunt toepassen.

 

Zet vandaag de eerste stap naar een harmonieus gezin. Meld je aan voor coaching zodat je zelf steeds evenwichtiger wordt, maar vooral ook je Kinderen een goede start kunt geven. En nee dat gaat niet vanzelf. 

 

Onze patronen, overtuigingen en emoties zijn hardnekkig.

Waarschijnlijk heb je al heel wat gelezen en geleerd over het beter omgaan met jezelf en je kind. En heb je het gevoel dat uiteindelijk de problemen altijd weer terugkomen. Dat herken ik . Maar door nu bij de diepere oorzaak uit te komen zorg je ervoor dat jouw gevoelens niet meer onterecht bij je kinderen en partner terecht komen. En krijg je inzicht in wat jij en je kind echt nodig hebben om te kunnen veranderen.

 

 

Kijk hier naar de mogelijkheden.

Individuele coaching via Skype

Individuele coaching bij mij thuis

wANDELCOACHING

Ontdek hoe je in de natuur antwoorden krijgt op jouw vragen.

In de natuur kan je op een speelse en ontspannen manier rust, inspiratie, ruimte en energie ervaren. Onverwachte invalshoeken ontdekken voor de situatie waarin jij stagneert. Intuïtief en als vanzelf ervaar je wat voor jou op dit moment helpend is.

Mijn praktijk zit op een steenworp afstand van het prachtige natuurgebied de Reeuwijkse plassen. Ik neem jou graag mee op deze ontdekkingstocht door de natuur. De wandeling kan individueel maar ook in een groep plaatsvinden.

Groepswandeling: Ideaal als jij met je vriendinnen, familie, collega’s wilt ontspannen, plezier wilt hebben en verrast wilt worden door inzichten waarmee je in je dagelijkse leven verder kunt.

lezingen

Ontdek wat het gedrag van je kind betekent zonder dat je iets aan je kind hoeft te veranderen.

Boze buien, niet zindelijk worden, slecht slapen, slecht eten, ongehoorzaamheid, gepest worden, faalangst,  onverklaarbare buikpijn:  allemaal zorgen maar ook signalen dat er iets niet lekker loopt met je kind.

Je piekert je suf… Je ligt er misschien wel wakker van…  Als je je kind wilt helpen, en het lukt maar niet om de juiste sleutel te vinden … dan is deze lezing een goed idee. Ik vertel je hoe je het gedrag van je kind kan vertalen zodat jij ervaart wat in de situatie met je kind echt helpend is.

Via deze website en mijn Facebook-pagina houd ik je op de hoogte van de data waarop ik een lezing geef. Je kunt mij ook voor een lezing op locatie vragen.

Sluit Menu